WhatsApp Image 2017-12-18 at 22.12

Ziua 1

Sincer, mi-e putin “asa si pe dincolo” sa etalez experienta cu regimul nr 7 al dr George OSHAWA, pentru simplul motiv ca sunt de parere ca o cura este o chestiune intima si personala. Oi fi “de moda veche”. 
Am luat hotararea sa tin “jurnalul de Oshawa” din cel putin doua motive mari si late:
– informatiile in domeniu nu sunt atat de vaste (poate ma insel)
– vad si altii ca e posibil, accesibil si abordabil regimul. Citeste in continuare →

blog

Ziua 1

aseara m-am culcat devreme caci ma durea capul si azi am aflat de la facebook ca Stefania si Ionut tin regimul OHSAWA nr 7 si s-au hotarat sa faca un jurnal 
ieri a fost prima zi 
e prima data cand tin acest regim ce presupune sa mananci timp de 10 zile numai orez, grau, mei, hrisca si sare grunjoasa. da stiu terifiant, 4 alimente toate fade si lipsite de culoare  mie care-mi place varietatea si culoarea-n farfurie!!! dar asa cum le spun tuturor celor mirati de faptul ca sunt vegetariana, pana nu incerci nu ai de unde sa stii si nu-ti poti da cu parerea. Citeste in continuare →

noi

Iata ca vin cu vesti frumoase legate de un nou proiect care sa te aduca mai aproape de cea mai buna versiune a ta!

Pentru ca din experienta am inteles cat e de important sa te cunosti tu ca individ si sa intelegi cum functionezi, sa intelegi ca esti o fiinta unica si doar adaptand hrana la tipologia ta, poti, intradevar sa resimti efectele benefice pe care aceasta o aduce organismului tau.

Pun accentul pe unicitatea ta, pentru ca doua fiinte niciodata nu vor fi identice, iar ce functioneaza perfect pentru mine, e posibil sa nu functioneze nici pe departe perfect pentru tine!

Citeste in continuare →

Brian_and_Anna-Maria_Clement_workshop

Te salut!

Vin cu vesti frumoase, am o invitatie gratuita la Workshop-ul lui Brian si Anna Maria Clement, directorii celebrului institut Hippocrates.

Informația înseamnă putere. Astăzi însă, este din ce în ce mai dificil să navighezi prin fluxul imens de știri, articole, sfaturi și rețete din absolut orice domeniu. Pare că am ajuns în punctul în care singura putere a informației este confuzia.

De aceea, sursa a devenit mai puternică decât informația însăși.

Citeste in continuare →