Tot mai mult se pune accentul pe un stil de viata sanatos si ma bucur tare, tare mult ca in Romania au loc evenimente de genul acesta care inspira tot mai multi oameni sa traiasca frumos si echilibrat. Asa ca eu sustin si anunt fiecare eveniment pe care-l cred relevant si din care cred cu tarie ca ne putem lua informatii utile care sa ne ajute in drumul spre o viata sanatoasa din toate puctele de vedere. Daca de la un astfel de eveniment ai luat 1 sfat care-ti schimba in bine viata, ai facut o investitie grozava!


Mehmet Cengiz Oz, cunoscut intregii lumi sub titulatura de Dr. Oz, este cel mai cunoscut medic la ora actuala datorita faptului ca a adus medicina complementara in fata publicului, prin emisiuni de televiziune (a cunoscut celebritatea cu The Dr. Oz Show, lansat de Oprah Winfrey), de radio sau prin tiparirea a diverse publicatii, toate acestea fiind extrem de indragite de publicul american si ajungand, in timp, sa castige admiratia si respectul intregii lumi.

2016 03 24 Dr Oz Banner Web Presa v4_970x250 (2)
Pe scena de la Sala Palatului din Capitala, Dr. Oz va dezbate subiecte legate de Health & Lifestyle si ne va oferi sfaturi menite sa ne ajute sa ne imbunatatim viata. Conferinta va fi moderata de Dragos Bucurenci si va incepe cu discursurile unor speakeri romani de exceptie: Dr. Victor Clatici (Medic primar Dermatologie – Venerologie), Lygia Alexandrescu (Conferentiar Universitar, Doctor nutritionist), Andy Szekely (autor, trainer si speaker motivational) si Andreea Raicu (speaker motivational).
Toate detaliile evenimentului le gasesti pe site-ul droz.ro siii daca iti iei bilet pana pe data de 24 mai participi la tombola – Intalneste-l personal pe Dr Oz.- Castigatorul va fi invitat in culise si va petrece timp cu Dr. Oz 1 la 1 . :)

 

 

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation