Salutare! Azi te intampin cu o ciocolata fina, fina si aromata. :) E foarte, foarte gustoasa si extrem de hranitoare.


Ciocolata de casa raw vegana
 
Autor:
Ingrediente
Instructiuni
  1. Se topesc untul de cacao si uleiul de cocos la bain marine. In prima poza este untul de cacao topit, iar in cea de-a doua uleiul de cocos Se mixeaza in blender curmalele si apa la viteaza maxima aproximativ 1 minut, daca blenderul nu este foarte puternic se adauga apa astfel incat sa poata mixa usor. Se adauga restul ingredientelor si se mai mizeaza 2 minute la viteza maxima pana se obtine textura din cea de-a 3-a imagine. Se toarna compozitia intr-un vas acoperit cu hartie de copt (nu e obligatorie hartia de copt, se poate tapeta cu nuca de cocos de exemplu, dar va fi mai dificil de scos) Se orneaza cu nuca de cocos si scortisoara si se lasa la frigider 2 ore. Intre timp peretii blenderului se curata cu doua degete, nu risipim nimic! :D
  2. cicolata-de-casa-banner

Se taie bucatele cu usurinta si se savureaza cu pofta! :) Ies 15 bucati mari ca cele din imagine sau le poti taia marunt si obtii un castron de bunataturi ca cele de mai jos.

ciocolata-de-casa ciocolata-bucatele

Ciocolata adevarata se poate manca fara regrete, raspandeste mesajul! :)

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation