Te salut!

Vin cu vesti frumoase, am o invitatie gratuita la Workshop-ul lui Brian si Anna Maria Clement, directorii celebrului institut Hippocrates.

Informația înseamnă putere. Astăzi însă, este din ce în ce mai dificil să navighezi prin fluxul imens de știri, articole, sfaturi și rețete din absolut orice domeniu. Pare că am ajuns în punctul în care singura putere a informației este confuzia.

De aceea, sursa a devenit mai puternică decât informația însăși.

Cercetările clinice ample efectuate de Brian Clement in mii de cazuri, în calitatea sa de Director al Hippocrates Health Institute, i-au permis să înțeleagă modul în care oamenii pot preveni îmbătrânirea prematură, bolile și nefericirea asociată acestora. In urma acestor cercetari, a scris peste 20 de cărți despre sănătate și vindecare naturală.

Aceste aspecte îl fac pe Brian Clement o sursă sigură pentru a răspunde la întrebări precum: De unde ne luam vitaminele si proteinele? Mai putem mânca alimente cu adevărat curate? Care e problema cu zahărul? Cum trebuie să combinam alimentele? Mâncare gătită sau negătită? Trebuie  să consumam strict produse organice? Să mănâncam vegan? Cum rămâne cu alimentele alcaline?

Luni, 13 martie 2017, la Hotel Caro, între orele 10.30 – 13.30, Brian Clement va răspunde acestor întrebări și multor altora, in cadrul conferinței gratuite “Stilul de viață Hippocrates”.

Veți obține informații clare despre enzime, alimente vii, anti-oxidanți și veți învăța cum să  îmbunătăți nivelul energiei, rezistența, puterea, echilibrul emoțional și claritatea mentală.

Anna-Maria Gahns Clement, director executiv al Institutului Hippocrates va vorbi, alături de Brian, despre metodele naturiste de îngrijire în familie și în pediatrie.

La finalul conferinței, puteți opta pentru un prânz oferit de Manuela Stamate Costea de la Rețetele Manuelei. Vă veți bucura de un bufet suedez organic delicios cu hrană vie, așa cum este servit la Hippocrates Health Institute.

Brian_and_Anna-Maria_Clement_workshop_FB_cover

            Conferința va fi urmată de un atelier practic, pentru un numar limitat de persoane, unde participantii vor avea ocazia sa puna mai multe intrebari. Temele adresate in cadrul atelierului sunt: “Tehnici pentru transformări rapide – prevenirea si tratarea afecțiunilor”.

Aici, Brian și Anna Maria Clement vor împărtăși secretele rezultate din 50 de ani de cercetări clinice și experiență cu oamenii:

 • metode pentru prevenirea afecțiunilor
 • tehnici pentru prelungirea speranței de viață
 • tehnici stravechi si actuale de re-echilibrare a sănătății
 • tehnici de vindecare ce pot fi realizate în propriul cămin (inclusiv pentru tăieturi, arsuri, infecții, probleme cu vederea, albire prematură și multe altele)

Atelierul își propune să demonstreze faptul că multe din informațiile despre nutriție sunt pur și simplu o colecție periculoasă de mituri și că astăzi nu informația este importantă, ci sursa ei.

Hippocrates Health Institute are o vechime de 60 de ani şi este unul dintre cele mai cunoscute centre de vindecare prin terapii alternative şi nutriţie. Institutul a făcut mii de studii referitoare la modul în care mâncarea contribuie la menţinerea unei vieţi sănătoase şi la vindecarea sau ameliorarea multor afecţiuni.

Asadar, acestea fiind spuse :) ca sa castigi o invitatie la Workshop trebuie sa dai share acestui articol si sa-mi lasi un comentariu cu motivul pentru care iti doresti sa fii acolo!

Extragerea va avea loc pe 8 martie la ora 17:00 :)

 

Mult succes,

Stefania

5 Thoughts on “CONCURS – Workshop Hippocrates Brian si Anna Maria Clement – Tehnici pentru transformari rapide

 1. Ghiveciu on 06/03/2017 at 17:08 said:

  Buna Stefania,

  imi doresc sa particip la la Workshop-ul organizat de Brian si Anna Maria pentru ca am pornit pe drumul schimbarii stilului de viata, stilului alimentar, atat eu cat si mama mea si consider ca pot afla intr-un timp scurt cu efort minim cum anume sa fim sanatosi/sanatoase.

  Seara faina,
  Cristina

 2. Brateanu Ioana on 06/03/2017 at 12:11 said:

  Imi doresc sa particip la workshop pentru ca vreau sa aflu informatii de calitate de la specialisti in domeniu si sa mi imbunatatesc stilul de viata.

 3. anca bucur on 06/03/2017 at 08:08 said:

  Doresc sa particip la eveniment pentru sanatatea mea si a celor din jurul meu

 4. Michaela on 02/03/2017 at 19:14 said:

  VA SALUT CU O RAZA DE SOARE DE MARTIE
  SI EU SINT INTERESATA SA PARTICIP LA ACEST WORK-SHOP DEOARECE SINT FOARTE PASIONATA DE TOT CE E LEGAT DE SANATATE.
  IN MAI GRADUEZ CA TRANSFORMATIVE COACH SI CRED IN IMPORTANTA NUTRITIEI CORECTE IN PREVENIREA SI TRATAREA ORGANISMULUI . STIM CA NU EXISTA NICI O BOALA CARE SA NU FIE TRATABILA, NUMAI OMAMENI NETRATABILI .
  VA MULTUMESC
  MICHAELA MEISEL

 5. Bleotu Macrina on 01/03/2017 at 08:12 said:

  DORESC SA PARTICIP LA WORKSHOPUL HIPPOCRATES BRIAN SI ANNA MARIA CLEMENT – TEHNICI PENTRU TRANSFORMARI RAPIDE,DEOARECE AM PROBLEME CU ARTICULATIILE ,AM AVUT SI CANCER LA ENDOMETRU SI DORESC SA AFLU ACESTE TEHNICI .

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation