Tort cu capsuni si cocos, fara foc
Autor: 
 
Ingrediente
Instructiuni
  1. Am facut intai blatul din curmale si fulgi de cocos. Se mixeaza in robotul cu lama S sau intr-un blender puternic pana ce se transforma intr-o pasta usor de modelat. Se intinde intr-o tava cu inel detasabil ((diametru 20 cm) tapetata cu fulgi de cocos pana ce acoperi toata suprafata si se lasa la frigider pana cand este gata crema.
  2. Se mixeaza nucile de caju cu apa de cocos pana ce se transforma intr-o crema fina si pufoasa si se imparte cantitatea in doua. O parte se mixeaza cu capsuni, nectar de cocos si ulei de cocos, iar cea de-a doua parte cu capsuni, nectar de cocos, vanilie si ulei de cocos.
  3. Am turnat primul strat peste blat si l-am lasat la congelator pana ce a fost gata cel de-al doilea strat. Am turnat si cel de-al doilea strat si am decorat cu capsuni si fulgi de cocos.
  4. L-am lasat apoi inca 2 ore in congelator. Ies 12 felii frumoase si sanatoase. :)
Recipe by Stefani Boutique at http://www.stefani-boutique.ro/blog/tort-cu-capsuni-si-cocos-fara-foc/