Se intampla atatea lucruri frumoase in Romania incat am decis sa fac o categorie pe blog cu denumirea Evenimente ca sa pot sa scriu si sa te anunt de toate si sa-ti povestesc si cum a fost in cazul in care nu reusesti sa ajungi.

Un om frumos vine la Bucuresti cu ocazia Veg Fest- MIMI KIRK. Este vegetariana de la 30 de ani, iar de cativa ani raw vegana, iar acum are 77 ani. :) La varsta de 70 ani a fost votata de Peta cea mai sexy vegetariana la categoria 50+ :) si este autoare a mai multor best seller-uri internationale, „Live Raw”, „Live Raw around the world” și “The Ultimate Book of Modern Juicing”.

MIMI KIRK (2)

Mie imi inspira multa liniste si calm. Abia astept sa vad cum e in persoana!

Asadar pe 10 iunie ai ocazia sa iei cina si sa socializezi cu Mimi: cina delicioasa pregatita de raw vegan chef Mimi, muzica, vinuri organice atent selectionate, iar pe 11 iunie ai ocazia sa participi la conferinta sustinuta de Mimi: How to live raw in Romania

LiveRawFbCover851X315_Conf+DinnerBUN (3)

Toate detaliile evenimentului le gasesti AICI.

Am o invitatie de daruit in comunitate, asadar daca-ti doresti sa vii la conferinta de pe 11 iunie, da share la acest articol pentru a afla cat mai multe persoane interesate si scrie-mi intr-un mesaj mai jos de ce vrei sa participi la conferinta.

Castigatorul va fi anuntat atat aici cat si pe facebook in data de 06.06 ora 19:00 si trebuie sa confirme locul pana pe 07.06 ora 19:00.

Succes! :)

 

UPDATE!

Castigatoarea invitatitiei la conferinta este Anca I! Felicitaaari! :)

 

4 Thoughts on “Mimi Kirk – cea mai sexy vegetariana 50+ vine in Romania – CONCURS

 1. Carla Predan on 02/06/2016 at 13:13 said:

  Pentru ca sunt vegetariana de putin timp si as vrea sa aflu mai multe despre acest mod de viata.

 2. VLAD MARIETA on 01/06/2016 at 12:42 said:

  Pentru a fi cat mai informata in stilul de viata vegan si sanatos pe care l-am ales de 3 ani!! Si pentru placerea de a o asculta pe MImi Kirk!

 3. adina on 01/06/2016 at 11:39 said:

  Din curiozitate, pentru a-mi suplimenta informatiile in domeniu si pentru a ne reintanli, noi oameni cu aceleasi preocupari.

 4. Anca I on 01/06/2016 at 10:30 said:

  Pentru ca vreau/trebuie sa invat sa traiesc sanatos si am nevoie de un impuls, de o motivare:)

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation