Guacamole pur si simplu creeaza dependenta, iar azi in combinatie cu pastele de quinoa si orez fara gluten l-am facut o cina mi-nu-na-ta si bineinteles extrem de rapida.

Pentru guacamole in mod normal cumpar avocado cu 3-4 zile inainte si il tin intr-o punga de hartie. a 3-a sau a 4-a zi e perfect, asa ca cel din imagini. Daca am o pofta urgenta fug si-mi iau avocado ready to eat. Mare grija sa-l investighezi bine sa nu fie prea ready to eat si deci stricat adica prea moale sau suspicios la culoare.

Cand stii ca ai un avocado perfect? Cand poti sa-l scoti cu lingura si ramane la final doar coaja, exact ca–n poze. :)

avocado

avocado1

 

avocado2

Bun, pasez avocado cu lingurita, adaug sare de Himalaya, lamaie, 1/2 rosie si patrunjel. Fierb pastele 10 minute, le las sa se raceasca usor si apoi le amestec cu minunea de avocado.

paste-cu-guacamole

Asa ca timpul ramas foloseste-l ca sa savurezi mancarea. :)

 

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation