Algele verzi au obiceiul in prima faza sa sperie pe toata lumea, cu gustul lor nu tocmai placut si mirosul mai mult sau mai puntin dubios. :D Sunt persoane care aleg sa ia pastile si persoane care prefera sa nu le dea nici macar o sansa. Eu sunt fan al algelor in varianta simpla, sub forma de pudra, ce curaj, nu? :) Sunt multe combinatii in care algele nici macar nu se simt si azi iti las una dintre ele si crede-ma ca merita sa-ti faci curaj sa o incerci. Algele verzi sunt foarte bogate in clorofila si au o multime de nutrienti usor asimilabili, ca sa nu mai spun de energia pe care ti-o dau si efectele beneficie pe termen lung asupra intregului organism.
Smoothie verde cu alge, detox&arome
 
Autor:
Ingrediente
Instructiuni
  1. Se mixeaza grapefruit-ul cu menta pentru 2 minute, apoi se adauga chlorella si se mai mixeaza la viteza mica, doar cateva secunde cat sa se incorporeze bine.

Regula mea de baza e: nu manca si nu bea decat daca iti place, altfel nu ai nici o sansa sa faci o schimbare pe termen lung. Si daca nu iti place nu fugi si renunta, ci gaseste variantele pe gustul tau. Ele exista, crede-ma!

smoothie-menta

 

Acest smoothie verde e absolut delicios!!! Daca n-ar fi verde nici n-ai stii ca are alge in el.

O zi curajoasa! :)

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation