Cand am auzit de supa de orez, prima data, am fost forte sceptica pentru ca plecand de la supele delicioase pe care le pregatesc zilnic, perspectiva de apa cu sare si orez nu era prea incantatoare. :)

Mi-a venit ideea taiteilor de orez, se gasesc pe la magazinele naturiste si prin supermarket-uri (dar atentie sa contina doar apa si orez!) si lucrurile au luat o intorsatura pozitiva, caci supica mea de orez tocmai a devenit delicioasa.

Asdar, am fiert 1/4 din pachetul de taitei, vreo 2 maini asa in 6 cani de apa si 2 lingurite de sare grunjoasa, iar la final am adaugat 3 linguri de orez fiert (atunci cand tii Ohsawa ai orez fiert tot timpul :)) )

supica

Pentru mine taiteii astia au picat grozav si mintea mea e fericita pentru ca sunt subtiri si gustosi asa ca supica de orez este pe lista zilnica de papa bun in aceste 10 zile.

O savurez alaturi de lipiile de faina integrala.

 

Lasa un mesaj

Adresa ta de email nu va fi publicata.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Post Navigation